© Elodie Vreeburg

Pannenkoekconcert: Egalus (4+)

door Klein Amsterdam Producties
Sun 26 Feb ’23 11:00 uur
Sun 26 Feb ’23
11:00 uur
  • Sun 26 Feb ’23
    11:00 uur
    Tweede Foyer
    Past event

In de voorstelling gaat het over de Sjeestijd. Alles moest hoger, sneller, dieper en verder. Alleen Egalus deed er niet aan mee. Egalus stond stil en zag de schoonheid van alles, maar ook alle troep. Iedere dag prikte Egalus het bos schoon. Maar steeds vaker als het bos schoon was, lagen de duinen weer vol. En als de duinen leeg waren, lag het strand weer vol. Op een koude dag kon hij de rommel niet meer dragen. Boem! En toen stond alles stil.

Egalus is een voorstelling over om je heen kijken. Over de dingen echt zien. Over elkaar helpen en… over dieren met oranje hesjes.

Klein Amsterdam Producties maakte een voorstelling van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2022: Egalus van Marije Tolman.


Helaas kan Katiuscia Principato, die de voorstelling 'Ziza wil geen ninja zijn' zou geven, niet optreden op zondag 26 februari. Egalus dient als vervanging van deze voorstelling. Tickethouders zijn geïnformeerd via de mail.


Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf 10:00 uur geserveerd en het concert begint om 11:00 uur. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.