Jubileumconcert Politieharmonie Oost-Brabant

o.l.v. Martien Maas
For the Love of Music
Sun 16 Apr ’23 15:00 uur
Sun 16 Apr ’23
15:00 uur
  • Sun 16 Apr ’23
    15:00 uur
    Main Hall
    Past event

De Politieharmonie Oost-Brabant bestaat 75 jaar en dat moet gevierd worden! Met een zeer gevarieerd en goed in het gehoor liggend programma wil het orkest met de aanwezigen even terugblikken in haar historie en het publiek vooral een spectaculaire middag bezorgen. Voorafgaand aan het concert en tijdens de pauze speelt de steelband van het Nationaal Politieorkest in de foyer van Muziekgebouw Eindhoven. Ook schenkt de Politieharmonie aandacht aan 3 goede doelen, t.w. de Stichting WensAmbulance Brabant, KNGF Geleidehonden (die PTSS honden ter beschikking stellen aan Politie-collega’s) en de Stichting Sociaalfonds Politie Eenheid Oost-Brabant. De gelden die via de stoelreserveringen zijn ontvangen, worden volledig aan hen gedoneerd. 

Voor dit speciale jubileumconcert heeft de Politieharmonie de samenwerking gezocht met de solisten:

OG3NE

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa, en de tweeling Amy en Shelley die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. OG3NE is de vocale sensatie, uniek in de wereld en klaar om deze muzikaal te veroveren.


Maaike Hupperetz

Is een Nederlandse sopraan. Ze startte in 2011 haar vooropleiding aan het conservatorium in Maastricht.  Ze specialiseerde in ‘Muziektheater Klassiek’ en studeerde in 2017 cum laude af met haar eigen solovoorstelling ‘The Diva’. In 2021 rondde ze haar masterstudie ook weer cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze heeft de ambitie om internationaal door te breken.


Liselotte Schellings

Politievrouw (Operationeel Specialist A bij de recherche) en daarnaast een zangcarrière in het populaire genre in diverse regionale bands.


Maurice de Beer

Heeft gestudeerd aan het Brabants Conservatorium maar is momenteel werkzaam in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Verder is hij leadzanger en frontman in diverse regionale bands waaronder Timeless Partyband en als freelance-zanger in het popgenre.


en als charmante omlijsting treedt de Eindhovense dansschool Step by Step op met een groep enthousiaste danser(essen).


For the Love of Music

This concert is part of the For the Love of Music project. Club life is an important social-cultural engine of our society. We think this is important and therefore we are happy to make our halls available to anyone who loves music: creators, artists and musicians from Eindhoven and the region.