Stagiaire Event Development (32 uur) 

Ben jij op zoek naar een superleuke stage in de evenementenbranche bij de mooiste concertzaal van Eindhoven? Lees dan gauw verder! We zijn namelijk op zoek naar een stagiaire Event Development. 

Dit krijg je van ons:

Allereerst een boeiende stage voor 32 uur per week in een unieke omgeving binnen de cultuur branche, waar écht geen dag hetzelfde is. Een plek waar we je vrij laten om te leren, je ideeën uit te werken, jezelf te ontplooien en waar je altijd kunt rekenen op support als je die nodig hebt. Natuurlijk krijg je voor al je harde werk ook een stagevergoeding. Deze bedraagt €250,- bruto op fulltime basis. Tot slot krijg je de allerleukste collega’s en worden er gezellige personeelsborrels georganiseerd. De duur van de stage is in overleg. 

Dit ga je doen:

Om mensen te verbinden met Muziekgebouw Eindhoven, zijn er diverse partnerprogramma’s. De afdeling development is verantwoordelijk voor de zakelijke partnerships, Vereniging Vrienden van het Muziekgebouw, commerciële verhuur en fondsenwerving.

Als stagiair op de afdeling Development werk je nauw samen met de projectmanagers en ondersteun je in de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden. Als onderdeel van ons team help je je collega’s o.a. met de voorbereidingen van concerten en evenementen. Zo nodig je gasten uit, maak je offertes voor commerciële verhuringen, registreer je aanmeldingen en doe je de administratie en productionele taken rondom de organisatie van evenementen. Daarnaast breng je relaties en prospects in beeld en zorg je voor optimaal beheer van het planningssysteem. Natuurlijk ben je er ook bij ook als (mede) gastheer/gastvrouw tijdens evenementen. 

 

Dit vragen wij:

  • Je doet een relevante opleiding, bijvoorbeeld event producer of medewerker evenementen MBO 4 niveau;
  • Je bent flexibel, stressbestendig en je hebt een hands-on mentaliteit waarbij je denkt in kansen; 
  • Je bent dienstverlenend en klantgericht ingesteld;
  • Je bent representatief, efficiënt en accuraat;
  • Je beheerst uitstekend de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Geïnteresseerd?

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Reageer dan vóór 1 maart 2023 op deze vacature door een mail met je motivatie en cv te sturen naar hr@mgehv.nl. 

 

Wie zijn wij?

In de 30 jaar die we bestaan hebben vele grote, kleine en talentvolle muzikanten een magische avond verzorgd. Met akoestiek van de hoogste klasse en ruimte voor allerlei muziekgenres – en daarmee ook een heel divers publiek – is Muziekgebouw Eindhoven een bijzondere plek. 

Een plek die de komende jaren nóg meer een podium van, door en voor de stad gaat worden. Waar talrijke ideeën leven om meer bezoekers te laten genieten van muziek en meer makers een podium te geven. Kortom: om iedereen in Eindhoven (en daarbuiten) een gastvrij, muzikaal huis te bieden volop ontmoeting en beleving. Het is toch fantastisch om hier onderdeel van te zijn!?