Tap jij het perfecte biertje?

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven is een van de meest toonaangevende concertzalen van Nederland in het bruisende hart van Eindhoven waar jaarlijks ruim 350 concerten plaatsvinden. Onze zalen zijn wereldwijd bekend om de uitstekende akoestiek en de veelzijdige programmering op het gebied van pop, jazz, wereldmuziek, klassieke muziek en familieconcerten. 


Restaurant Meneer Frits
bevindt zich aan de Markt in Eindhoven en is onderdeel van Muziekgebouw Eindhoven. Een plek, waar kwaliteit, muziek en een goede sfeer voorop staan. Gasten genieten hier van een heerlijk concertmenu of een uitgebreid diner in ons restaurant, maar ook van een ijskoud biertje en een smakelijke lunch op het terras. Daarnaast zijn er regelmatig live optredens in Meneer Frits als een van de vaste podia binnen Muziekgebouw Eindhoven.

In aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een:

Bartender (24-32 uur)

Onze verwachtingen:

  • je voelt je helemaal thuis achter de bar, kent de drankenkaart van binnen en buiten en maakt vol enthousiasme van ieder drankje iets speciaals.
  • je zorgt dat alle benodigdheden in huis en binnen handbereik zijn, dus dat tijdig de bestellingen bij leveranciers worden geplaatst, je de voorraad beheert en de bar is aangevuld.
  • vanuit jouw persoonlijke interesse ben je op de hoogte van alle nieuwtjes op drankgebied, het maakt niet uit of het nu om koffie, bier, wijn of cocktails gaat en geef je advies over het drankassortiment. 
  • de bar ziet er tiptop uit en alle bijbehorende aparaten (o.a. tap, koffie- en spoelmachine) worden door jou schoongemaakt en onderhouden.
  • je helpt graag je collega’s in de bediening, keuken of foyers in drukke tijden. 

Je bent 18 jaar of ouder en woonachtig in Eindhoven of omgeving. Belangrijker dan een opleiding in de horeca vinden wij dat je weet hoe je de lekkerste drankjes maakt, openstaat om te leren en makkelijk contact legt. Een flexibele houding en collegialiteit is voor jou vanzelfsprekend. Tenslotte is werken met name in de avonden, weekenden en feestdagen geen enkel probleem voor je. 

Wij bieden:

Een team van gezellige, enthousiaste collega’s. We kunnen hard werken als het nodig is, maar achter de schermen is er ook ruimte voor gezelligheid, een geintje en een biertje. 

Onze voorkeur gaat uit naar een invulling van deze functie voor gemiddeld 24 tot 32 uur per week, maar andere wensen hierover zijn bespreekbaar. Dit is afhankelijk van het werkaanbod en jouw beschikbaarheid in de avonden en weekenden. 

Naast een marktconform salaris profiteer je van de arbeidsvoorwaarden van Muziekgebouw Eindhoven: meegenieten van de meest uiteenlopende, prachtige concerten!  

Enthousiast?

Stuur dan een mailtje met jouw persoonsgegevens en een beknopte motivatie (met hierin je beschikbaarheid en foto) naar: hr@mgehv.nl.  

Goed om te weten

Muziekgebouw Eindhoven wil graag openstaan voor iedereen en gebruik maken van de verschillen om tot betere resultaten te komen. Een inclusieve organisatie met het uitgangspunt: talent als basis en diversiteit als kracht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld