SamenUITagenda is een landelijk initiatief met als missie mensen samen te brengen rondom evenementen en activiteiten. Ontmoeten staat hierbij centraal.

Muziekgebouw Eindhoven sluit aan bij dit initiatief. Het uitgangspunt hierbij is dat je samen rondom muziek makkelijk met elkaar kunt afspreken. Denk hierbij niet alleen aan een gezamenlijk bezoekje van één van onze optredens of samen muziek maken, maar ook aan het vooraf een drankje nuttigen met elkaar, achteraf gezellig napraten over een concertje of bijvoorbeeld de vraag of iemand mee wil komen zingen in een band. Alles is mogelijk!
 

Hoe werkt het?
Iedereen kan gebruik maken van de SamenUITagenda. Je kunt je als individueel persoon gratis aanmelden en direct oproepjes plaatsen en vinden. Ook kun je groepen aanmaken voor bijvoorbeeld gedeelde interesses. Denk aan een groep voor liefhebbers van pianomuziek, een popmuziekgroep of een groep speciaal gericht op een festival in Muziekgebouw Eindhoven. Wil je zo'n groep starten dan kan dat heel eenvoudig. In de groepen kun je vervolgens heel makkelijk oproepjes plaatsen voor leden van de groep.
 

Kun jij niet stilzitten en wil je dingen DOEN?
Word dan Ambassadeur van SamenUITagenda en Muziekgebouw Eindhoven. Dan plan jij als eerste op het platform de activiteiten en uitjes waar andere mensen zich bij aan kunnen sluiten.

Wil je meer weten en je direct inschrijven?
Check dan de website van Eindhoven SamenUITagenda.Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie