Actueel

 • Muziekgebouw Eindhoven 25 jaar - dat gaan we vieren!

  Op zondag 3 september viert het Muziekgebouw haar jubileum met een feestelijke open dag met allerlei gratis optredens tussen 11.00 en 17.00 uur.

 • Kamasi Washington bevestigd voor So What's Next?

  De charismatische saxofonist, bandleider en componist Kamasi Washington is zojuist toegevoegd aan So What’s Next? als headliner van het programma op zaterdag 4 november 2017. Ook nieuw op het programma: de Braziliaanse elektro bossa zangeres Céu, de soulvolle singer-songwriter Nick Hakim, zanger Jeff Taylor die meespeelt met Donny McCaslin, het explosieve Tank and the Bangas, singer-songwriter Moses Sumney en de nieuwe generatie jazz cats in Nederland vertegenwoordigd door De Raad van Toezicht.  Tickets & meer info www.sowhatsnext.nl

 • EXCLUSIEF EERBETOON AAN JIM JARMUSCH

   Op zaterdag 23 september brengt een all-star band bestaande uit o.a. Mulatu Astatke​, Alex Kapranos (Franz Ferdinand​) en Jolie Holland een muzikaal eerbetoon aan de legendarische films van Jim Jarmusch​ in Muziekgebouw Eindhoven. Dit is de enige show in Nederland.

 • Nieuwe website

  Muziekgebouweindhoven.nl is vernieuwd.

Nieuws

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.