Actueel

  • Eerste namen Naked Song 2018

    Hét indie singer-songwriterfestival Naked Song op zaterdag 14 april in Muziekgebouw Eindhoven presenteert de eerste namen voor de 2018-editie: Zo gaat Lisa Hannigan de samenwerking aan met kamerpoporkest The Colorist Orchestra, geeft Tom McRae een intiem solo-optreden en speelt Sam Lee live samen met nachtegalen. Daarnaast is er in de rijke Naked Song-traditie uiteraard veel aandacht voor aanstormende talenten zoals Tamino, Chelou, Fil Bo Riva en Christof van der Ven. Programma Naked Song 2018: Lisa Hannigan & The Colorist Orchestra | Tamino | Tom McRae | Sam Lee | Chelou | Fil Bo Riva | Christof van der Ven Naked Song is een festival van Muziekgebouw Eindhoven in samenwerking met MOJO.

  • Foto's nieuwjaarsconcert 2018

    Het nieuwe jaar is traditioneel ingeluid met het nieuwjaarsconcert. Bekijk hier de foto's van het nieuwjaarsconcert 2018

  • Extra matinee voor Freek Vonk live op wereldreis op zaterdag 2 juni

    Omdat de show van Freek Vonk van 17:00 bijna is uitverkocht, kondigen we ook een matineevoorstelling om 14:00 uur aan. De kaartverkoop voor deze voorstelling is direct begonnen.

  • cadeau van Vereniging Vrienden Vereniging Vrienden feliciteert Muziekgebouw Eindhoven

  • Monat Mai bij Podium Witteman

    Als voorproefje op het concert op vrijdag 15 december komt zondag 3 december Monat Mai in Podium Witteman van 18.05 u tot 19.05 u op NPO2. Klik hier voor meer informatie over het concert.    

Nieuws

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.