Archipel Muziekconcours 2018

1e lustrum

Vanwege de koopzondag kan het in parkeergarage Heuvelgalerie drukker zijn dan gewoonlijk. Wij raden u aan om wat eerder van huis te gaan zodat u op tijd voor aanvang in het Muziekgebouw arriveert.

zo 25
maart
  • zo 25 mrt
    14:30
    Grote zaal
    Geweest

Stichting Vrienden van Archipel organiseert dit jaar wederom het jaarlijkse Muziekconcours. Dit keer voor de vijfde keer, het eerste lustrum! Het concours wordt georganiseerd omdat muziek een taal is tussen mensen, die iedereen gemakkelijk verstaat. Muziek biedt de mogelijkheid tot contact leggen, muziek spreekt iedereen aan op zijn eigen manier. Archipel organiseert het muziekconcours om cliënten, mantelzorgers én omwonenden de kans te bieden te genieten van klassieke muziek op hoog niveau. De deelnemers hebben stuk voor stuk weer veel talent, het belooft ook dit jaar weer een prachtig concours te worden met als klap op de vuurpijl op zondag 25 maart de ‘Grande Finale’ op het podium van de grote zaal in het Muziekgebouw Eindhoven.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten