Academy of St Martin in the Fields

& Arthur en Lucas Jussen

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

4 feb
-
5 feb
Data & tickets
 • zo 4 feb
  14:15
  Grote zaal
  Geweest
 • ma 5 feb
  20:15
  Grote zaal
  Geweest

Bach - Brandenburgs Concert nr 3
Mozart - Dubbelconcert KV365
Bach - Dubbelconcert in C
Mozart - Symfonie nr.36 KV425 "Linzer"

Waar de broers Jussen ook spelen, welke muziek zij ook uitvoeren, hun optreden betovert elk publiek. Inmiddels hebben Arthur en Lucas ook ieder hun eigen solocarrière, maar deze middag zijn ze als vanouds samen op het podium. De vermaarde Engelse Academy of St Martin in the Fields eert Mozart met één van zijn populairste symfonieën.

Verwachte einddtijd zondag 4 februari 16.30 uur en maandag 5 februari 22.30 uur.

Voorafgaand aan dit concert kunt u gratis een inleiding bijwonen. De inleiding wordt gegeven door Ben Coelman in de DLL Grote Zaal, zondag 4 februari aanvang 13.30 uur en maandag 5 februari aanvang 19:30.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten