Brit Floyd

45 Years of The Dark Side of the Moon
vr 19 okt ’18
20:15 uur
  • vr 19 okt ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest

Brit Floyd is uitgegroeid tot een waar fenomeen, algemeen beschouwd als ’s werelds meest fantastische Pink Floyd live tribute. Tot in het kleinste detail bouwt de band minutieus de Division Bell-tournee uit 1994 na, compleet met een verbluffende lichtshow, een enorm cirkelvormig scherm, bezwerende verlichting, lasers, opblaas-accessoires en theaterstukken. Tijdens een Brit Floyd-show benadert de échte fan als nooit tevoren de ultieme live-ervaring van een Pink Floyd-concert.

Voor dit concert zijn ook VIP packages beschikbaar.

Met meer dan 45 miljoen verkochte exemplaren en door velen aanschouwd als het beste rockalbum aller tijden, is 'The Dark Side of the Moon' een psychedelisch meesterwerk dat de rockcultuur stevig door elkaar schudde en er tevens voor gezorgd heeft dat Pink Floyd en zijn bandleden een onsterfelijke status verwierven. Tijdens deze tournee zal Brit Floyd klassiekers spelen uit ‘The Dark Side of the Moon’ in combinatie met nummers uit ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’, ‘The Wall’, ‘The Division Bell’ en vele andere albums.

 

Voor het concert van Brit Floyd op vrijdag 19 oktober zijn er ook VIP packages beschikbaar, bestaande uit:

-Soundcheck van de band
-Meet and Greet met de band
-Voorrang bij merchandise
-Speciale souvenirpas

 

Bekijk Facebook event

 

 

Let op: u koopt voor dit concert geen vaste stoel. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. De stoelen zijn ongeplaceerd, dat inhoudt dat er vrije plaatskeuze is voor iedereen. Mocht u kans willen maken op een zitplaats, adviseren wij om ruim op tijd naar Muziekgebouw Eindhoven te komen en binnen bij de zaaldeuren te wachten totdat deze open gaan. Muziekgebouw Eindhoven is geopend vanaf 19:00 uur.

19 okt 2018 - Brit Floyd wordt beschouwd als ’s werelds meest fantastische Pink Floyd live tribute.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie