Chantal Acda + Man From The South

De Maandag van Van Meurs
ma 1
oktober
  • ma 1 okt
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

Iedere maandag vinden in meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld onder de noemer : 'De Maandag van Van Meurs'.

Vier jaar geleden speelde Chantal Acda op een poëziefestival. Ze was onder de indruk van de poëzie die ze er hoorde van Lotte Dodion, en schreef prompt enkele nummers bij de gedichten. Het groeide uit tot een crossover-project, Nu Nog Even Niet. Nu enkele jaren later heeft Lotte een dichtbundel uit en schreef Chantal verder aan een nieuwe EP. Deze zal ze vanavond live brengen met Christophe Vandewoude en Gaetan Vandewoude (Isbells). Ook zal Ad van Meurs’ favoriete nummer Endless niet ontbreken.

Man From The South is het alter ego van Paul van Hulten, de singer-songwriter uit Eindhoven. Eerder bracht hij de albums Koblenz en Paeonia uit, en onlangs verscheen de plaat The Disappearance Of Man From The South. Verwacht integere liedjes, melancholische songs, duistere folk, americana, drones, soundscapes en gitaarpartijen met hier en daar een psychedelische zijweg.

Bekijk Facebook event
 

1 oktober 2018 - De Maandag van Van Meurs

Bekijk onze thema's

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten