ma 3 dec ’18 21:00 uur

Nathan Bell + Assorted Travellers

De Maandag van Van Meurs
ma 3 dec ’18
21:00 uur
  • ma 3 dec ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".  

Na een muzikale carrière in de jaren ‘80 en ’90 was Nathan Bell het spelen even beu. Teleurgesteld in de mores van Nashville keerde hij zich af van de scene en richtte hij zich fulltime op werk en familie. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en in 2007 pikte hij het songschrijven weer op. Dit keer met een missie: het verwoorden van de frustratie van zowel de blue- als white collar medemens, en met een gezonde afkeer van Trump en consorten. Gegoten in hartverwarmende folksongs, zoals te horen op zijn laatste plaat Love>Fear.
 

Assorted Travellers is het geesteskind van zanger/gitarist Alexander Del Prado. Zijn voorliefde voor Amerikaanse folk en country deelt hij met zijn groep ernstig goede muzikanten, en als je naar hun songs over outlaws en misfits uit vervlogen tijden luistert zou je niet denken dat je met een Nederlandse band te maken hebt.

Bekijk Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie