Dries + Bruno Deneckere & Friends

De Maandag van Van Meurs
ma 10
december
  • ma 10 dec
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

Iedere maandag vinden in meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld onder de noemer 'De Maandag van Van Meurs'. 

Songschrijver en zanger Dries Bongaerts brengt intieme indiefolk. Met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder bezingt hij met tomeloze strijdvaardigheid het kleine en het grote leven. Dries is een ruwe diamant die de voorbije jaren werd geslepen in kroegen, clubs en op festivals. Zang, gitaar, mondharmonica en een doorleefde, hese stem: veel puurder kan een singer-songwriter haast niet klinken, en het predicaat ‘veelbelovend’ is hij inmiddels ver voorbij!

Bruno Deneckere bracht al platen uit met zijn band Pink Flowers in de jaren ’80. Eind negentiger jaren gaat hij solo. Hij wordt lang beschouwd als ‘het best bewaarde geheim’ in songschrijvend Vlaanderen. Met een stem van fluwelen schuurpapier à la John Hiatt en een geweldige podiumuitstraling brengt hij een mix van country, blues en folk.

Belgische zangers, Belgisch biertje erbij… topavond!

Bekijk Facebook event

10 december 2018 - De Maandag van Van Meurs

 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten