A Song Journey III

De Maandag van Van Meurs
ma 12
november
  • ma 12 nov
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

De Song Journey Express komt na twee succesvolle edities met een nieuw programma. Onder de noemer Love & Loss maakten Jan Donkers, Louis ter Burg, Abel de Lange en Edo Donkers een voorstelling waarin ze, wederom met verhalen en muziek, een staalkaart van The Great American Songbook brengen.

Jan Donkers leest voor en Louis, Abel en Edo zorgen voor de muzikale omlijsting, een combinatie die garant staat voor een geweldige avond.

De emoties van een grote liefde, het onblusbaar geloof in de American Dream, maar ook verdriet en verbittering zijn de inspiratie voor A Song Journey III. Bij een thema als Love & Loss is Bruce Springsteen natuurlijk nooit ver weg, maar verder zouden zomaar songs uit het repertoire van Tom T. Hall, Dayna Kurtz, Bonnie Raitt, George Jones, Nathan Bell, Greg Trooper, Merle Haggard en Doug Sahm langs kunnen komen.

Bekijk Facebook event

 

In verband met GLOW is het vanavond erg druk in Eindhoven. Wij adviseren u daarom op tijd te vertrekken zodat u tijdig aanwezig kunt zijn voor het concert. Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten