ma 12 nov ’18 21:00 uur

A Song Journey III

De Maandag van Van Meurs
ma 12 nov ’18
21:00 uur
  • ma 12 nov ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De Song Journey Express komt na twee succesvolle edities met een nieuw programma. Onder de noemer Love & Loss maakten Jan Donkers, Louis ter Burg, Abel de Lange en Edo Donkers een voorstelling waarin ze, wederom met verhalen en muziek, een staalkaart van The Great American Songbook brengen.

De emoties van een grote liefde, het onblusbaar geloof in de American Dream, maar ook verdriet en verbittering zijn de inspiratie voor A Song Journey III. Bij een thema als Love & Loss is Bruce Springsteen natuurlijk nooit ver weg, maar verder zouden zomaar songs uit het repertoire van Tom T. Hall, Dayna Kurtz, Bonnie Raitt, George Jones, Nathan Bell, Greg Trooper, Merle Haggard en Doug Sahm langs kunnen komen.

Bekijk Facebook event

In verband met GLOW is het vanavond erg druk in Eindhoven. Wij adviseren u daarom op tijd te vertrekken zodat u tijdig aanwezig kunt zijn voor het concert. Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.

Jan Donkers leest voor en Louis, Abel en Edo zorgen voor de muzikale omlijsting, een combinatie die garant staat voor een geweldige avond.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie