ma 15 okt ’18 21:00 uur

David Luning

De Maandag van Van Meurs
ma 15 okt ’18
21:00 uur
  • ma 15 okt ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Dat de invloed van John Prine groot is weten we natuurlijk, maar niet vaak heeft het zo’n effect als op David Luning. Toen deze jongeman uit Noord California voor het eerst diens werk hoorde wist hij meteen: dit is wat ik moet doen! Hij liet alles uit zijn handen vallen en stortte zich met een manisch fanatisme op het schrijven van songs. Beginnend op Open Mic avonden werkte Luning zich steeds verder omhoog en inmiddels is hij de ‘belofte’ status al ver voorbij. Zijn muziek wordt gebruikt in films en TV-series, hij speelt voor volle zalen en hij kan ook rekenen op de goedkeuring van de ‘oude garde’.

Muzikaal kun je hem situeren ergens tussen Ryan Adams, Ray Lamontagne en Hayes Carll, zijn songs variëren van ingetogen tot behoorlijk rockend maar zijn altijd catchy, en zijn stem heeft een prettig rauw randje.

Bekijk Facebook event

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie