ma 17 sep ’18 21:00 uur

Kevin Welch

De Maandag van Van Meurs
ma 17 sep ’18
21:00 uur
  • ma 17 sep ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Kevin Welch heeft zo’n beetje de zwoelste mannenstem in het singer-songwriter circuit, en schrijft de meest prachtige ‘story songs’. Geboren in Oklahoma, verhuisd naar Nashville – waar hij zijn talenten als songwriter aanscherpte – en nu woonachtig buiten Austin, TX.

Veel van Welch’s liedjes zijn gecovered door de groten van de muziekwereld en hebben ook de top-10 bereikt. Welch houdt ervan om met andere artiesten te spelen, zoals zijn samenwerking met Kieran Kane en Fatz Kaplin onder de naam the Dead Reckoners laat zien, alsook die met The Danes uit Denemarken. Hij speelt en tourt vaak samen met zijn zoon, Dustin – een begenadigde artiest ‘in his own right’. Een nieuw album van Kevin Welch komt uit in Augustus 2018.

Bekijk Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie