ma 6 mei ’19 21:00 uur

The Delines

De Maandag van Van Meurs
ma 6 mei ’19
21:00 uur
  • ma 6 mei ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

The Delines verrasten in 2014 met hun zeer goed ontvangen debuutalbum Colfax. De band werd gevormd na een tour van Richmond Fontaine waarbij Amy Boone (toen van de Texaanse band Damnations, TX) de vrouwelijke vocalen voor haar rekening nam, en de samenwerking met Willy Vlautin magisch mooi uitpakte.

Naast de prachtige melancholieke stem van Amy, die enigszins doet denken aan die van Nathalie Merchant, is de steel-gitaar een karakteristiek instrument in hun muziek. Het album en Europese tour sloegen in als een bom: ze speelden o.a. op Crossing Border en het End Of The Road festival, waar men hen de ‘unknown hit’ noemde.


Een vervolgalbum moest op de lange baan worden geschoven doordat Amy een ernstig auto-ongeluk kreeg, maar het staat nu op de planning voor 2019 en The Delines (Willy Vlautin, Amy Boone, Sean Oldham, Freddy Trujillo en Cory Gray) komen ook eindelijk weer naar Europa.

Bekijk Facebook event
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie