Grant Peeples & Jaimee Harris

De Maandag van Van Meurs
ma 7
januari

Om Grant Peeples een Angry Young Man te noemen gaat misschien wat ver — hij is inmiddels over de zestig. Maar boos is hij wel degelijk. Nadat hij een lange periode buiten de Verenigde Staten had doorgebracht was hij geschokt over hoe zijn land veranderd was. En na de laatste presidentsverkiezingen was het hek helemaal van de dam. Maar Peeples vecht terug… met muziek en poëzie. 

Met zijn Peeples Republik, een wisselende groep muzikanten, en ondersteund door mentor en vriend Gurf Morlix brengt hij de ene na de andere sterke Americana plaat uit, waarop strijd- en liefdesliederen elkaar afwisselen.


Jaimee Harris deed mee op Peeples’ laatste album Settling Scores Vol. II, maar ze timmert zelf ook aardig aan de weg en ze is vastbesloten de nieuwe Queen Of Americana-Folk te worden.

Bekijk Facebook event

 

 

Programma

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Peeples is unusually honest, unusually literate. He’s the only songwriter I have ever thought to call "ruthless"....
John Conquest, Third Coast Magazine
© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten