ma 7 jan ’19 21:00 uur

Grant Peeples & Hadley McCall Thackston

De Maandag van Van Meurs
ma 7 jan ’19
21:00 uur
  • ma 7 jan ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Om Grant Peeples een Angry Young Man te noemen gaat misschien wat ver — hij is inmiddels over de zestig. Maar boos is hij wel degelijk. Nadat hij een lange periode buiten de Verenigde Staten had doorgebracht was hij geschokt over hoe zijn land veranderd was. En na de laatste presidentsverkiezingen was het hek helemaal van de dam. Maar Peeples vecht terug… met muziek en poëzie. 

Met zijn Peeples Republik, een wisselende groep muzikanten, en ondersteund door mentor en vriend Gurf Morlix brengt hij de ene na de andere sterke Americana plaat uit, waarop strijd- en liefdesliederen elkaar afwisselen.


We hebben een mooie vervanging gevonden voor Jaimée Harris (die vanwege tour verplichtingen moest afzeggen) in de persoon van Hadley McCall Thackston. Zij was met haar debuut album maanden lang te vinden in de Euro Americana charts waar zij prachtige recensies in de wacht sleepte : 'Fris en onbevangen maar toch doorleefd'.

Bekijk Facebook event

Peeples is unusually honest, unusually literate. He’s the only songwriter I have ever thought to call "ruthless"....

John Conquest, Third Coast Magazine

Programma

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie