ma 8 apr ’19 21:00 uur

John Gorka

De Maandag van Van Meurs
ma 8 apr ’19
21:00 uur
  • ma 8 apr ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

John Gorka is een luisteraar. Waar ter wereld hij ook komt, altijd weet hij verhalen op te pikken om die op onnavolgbare wijze in zijn songs te verwerken. Zijn talent voor taal en zijn droge humor maken dat zijn teksten het standaard folk-idioom ver overstijgen.

Gorka kwam eind jaren ’70 te werken in een klein barretje als vrijwilliger voor, achter en rond het podium, en kwam daardoor in contact met de vele rondtrekkende artiesten die er optraden. De inspiratie die hij daar opdeed zorgde ervoor dat hij in hun voetsporen trad en nu zelf de lange weg van podium naar podium aflegt.

Met zijn diepe bariton, zijn uitstekende gitaar- en pianospel en bijna verlegen podiumpresentatie heeft hij inmiddels een flinke schare trouwe fans opgebouwd. Zijn recente album True In Time gaat hem nog veel optredens en nog meer nieuwe fans opleveren.

Bekijk Facebook event

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie