ma 11 mrt ’19 21:00 uur

Detor + Delmhorst

De Maandag van Van Meurs
ma 11 mrt ’19
21:00 uur
  • ma 11 mrt ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Rolling Stone magazine noemt haar ‘een klein wonder’. Krista Detor’s solo-albums hebben nationale en internationale bekendheid gekregen, waaronder #1 op de Euro-Americana-lijst, en plaatsing in de top 10 van de US Folk, maar ze is zeker geen gewone songwriter: Detor (Indiana) heeft verschillende hele prestigieuze prijzen gewonnen en is ook tweemaal voor een Emmy genomineerd. Naast haar eigen werk schrijft ze ook voor theaterproducties en geeft ze songwriting workshops.

Kris Delmhorst heeft onlangs haar zevende plaat The Wild afgeleverd. Hierop krijgt ze steun van echtgenoot Jeffrey Foucault en diens band, maar ook zonder hen weet ze een publiek goed in te pakken. Haar songs zijn zeer persoonlijk en hebben een soort hypnotiserende kwaliteit die je niet vaak tegenkomt. The Wild is een voorlopig hoogtepunt, waarin alles op zijn plaats valt. Delmhorst is daarnaast ook een graag geziene gast-muzikant; zo speelde ze cello, viool, gitaar en bas op meer dan 75 albums. Vanavond wordt ze begeleid door gitarist Austin Nevins.

Bekijk Facebook event

Programma

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie