ma 14 jan ’19 21:00 uur

Jodymoon

De Maandag van Van Meurs
ma 14 jan ’19
21:00 uur
  • ma 14 jan ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets zijn een singer-songwriter duo ‘plus’: ze leven en werken samen. Het tweetal schrijft songs die je stuk voor stuk bijblijven. Een sound waarin folk en blues het uitgangspunt zijn, maar niet het uiteindelijke doel. Dat is wat Jodymoon uniek maakt.

Digna en Johan weten een mooi evenwicht weten te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance. Zowel live als op de plaat zorgen strijkers voor een spannende combinatie tussen singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots. Johan bespeelt naast gitaar en dobro ook de lap-drum.

 
In 2018 verschijnt een nieuwe plaat, alweer de 6e in een reeks albums die hen goede recensies, airplay en veel concerten opleverde. Live worden Digna en Johan bijgestaan door Marie-José Didderen op cello en Annelieke Marselje op viool.

Bekijk Facebook event

Programma

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie