International Franz Liszt Piano Competition 2017

Alexander Ullman

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

zo 18
februari
  • zo 18 feb
    15:30
    Kleine Zaal
    Geweest

Liszt - Études d'exécution transcendante, nr. 11 Harmonies du soir, S139/11
Liszt - Nuages gris, S199
Liszt - Bagatelle sans tonalité, S216a
Liszt - Rapsodie Hongroise nr. 10, S244/10
Tchaikovsky/Pletnev – De Notenkraker suite
Stravinsky – De Vuurvogel suite

De prijswinnaars ‘maakten’ het inmiddels: Enrico Pace, Nino Gvetadze en in 2016 Mariam Batsashvili. Het Internationale Liszt Concours in Utrecht is een van die zaken waarmee Nederland zich pianistisch op de internationale kaart zet. Alexander Ullman heeft het 11de Liszt Concours gewonnen. Hij zal hoe dan ook Liszt spelen – Franz Liszt, de begenadigde romanticus en virtuoos die ongekende klanken uit het instrument wist te toveren en niet zelden hevig wist te ontroeren bovendien. ‘Le concert, c’est moi!’

Verwachte eindtijd: 16:45 uur

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten