ma 15 apr ’19 21:00 uur

Pharis and Jason Romero

De Maandag van Van Meurs
ma 15 apr ’19
21:00 uur
  • ma 15 apr ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Dit duo uit British Columbia, Canada is in hun thuisland al bekroond met een Juno Award (de Canadese Grammy) en diverse andere prestigieuze prijzen. Daarnaast is Jason een van de beste custom banjo- en gitaarbouwers, en beroemd bij elke Canadese muzikant die van mooie spullen houdt. Hun tournees beperkten aanvankelijk zich tot Noord Amerika, omdat het echtpaar te druk was met het combineren van werk en ouderschap. Na wat optredens in Engeland kwam daar verandering in.

Hun old timey muziek werd er direct met superlatieven overladen: The Telegraph krant noemde hun plaat het beste country album van het jaar en The Daily Express zag de gelijkenis met het duo Welch & Rawlings, maar gaf ook aan dat het tijd wordt dat Pharis & Jason zelf in de headlines komen. Daar wordt aan gewerkt: in 2018 komt er een nieuwe plaat. En ze spelen in Meneer Frits.

Bekijk Facebook event

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie