ma 18 feb ’19 21:00 uur

Son of Town Hall + MC Hansen Duo

De Maandag van Van Meurs
ma 18 feb ’19
21:00 uur
  • ma 18 feb ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Stel je Simon & Garfunkel voor in een op drift geraakte boot, met zout in hun baard, de wind in de rug en whisky in de fles. Hoe zou dat klinken? Welkom in de wondere wereld van Son Of Town Hall. Dit duo bestaat uit de Engelse songwriter, producer en multi-instrumentalist Ben Parker en de Amerikaanse zanger en gitarist David Berkeley. In hun met theater doorspekte optredens verhalen ze over hoe het geweest moet zijn in de Victoriaanse tijd, drijvend op een vlot, op zoek naar avontuur.

M.C. Hansen is een Deense singer-songwriter die zijn liefde voor country en americana combineert met zijn Scandinavische roots. Wat daar dan uitkomt heeft een naam: Scandicana! Als hij niet solo over de wereld trekt treedt hij op met The Sentimentals, een Europese backing band voor Amerikaanse artiesten als Jonathan Byrd, Gurf Morlix en Slaid Cleaves. Jacob Chano (ook Sentimentals) begeleidt hem vanavond.

Bekijk Facebook event

MC Hansen Duo - Muziekgebouw Eindhoven

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie