ma 21 jan ’19 21:00 uur

Brooks Williams + Kit Hawes & Aaron Catlow

De Maandag van Van Meurs
ma 21 jan ’19
21:00 uur
  • ma 21 jan ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De uit Statesboro, GA afkomstige Brooks Williams is een uitmuntende gitarist met een buitengewone slide-techniek. Hij beschikt over een easy-going vocale stijl. Deze gedreven artiest manoeuvreert tussen gevoelig en uitzinnig gepassioneerd. Zijn repertoire bestaat uit interpretaties van folkblues en zelfgeschreven nummers met groovende jazz, americana en southern roots. Williams leverde inmiddels meer dan een twintigtal platen af, tourt wereldwijd en heeft een indrukwekkende hoeveelheid eigen songs op zijn naam staan.

Kit Hawes & Aaron Catlow is een in 2015 opgericht folkduo uit het Engelse Bristol dat bewondering en verbazing wekt met virtuoos snarenspel, bezield vioolspel en fijne samenzang. In 2016 brachten ze hun eerste album The Fox uit met een mix van eigen werk en traditionals in een fris arrangement. Ze beperken zich niet tot Engelse folk en waaieren graag uit naar aanstekelijke Gypsy Swing, Scandinavische en Russische melodiën waar de vonken vanaf spatten. Muzikaal spektaal is verzekerd.

Bekijk Facebook event
 

Kit Hawes & Aaron Catlow - Muziekgebouw Eindhoven

Programma

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie