ma 25 feb ’19 21:00 uur

Catherine MacLellan & Chris Gauthier + Etan Huijs

De Maandag van Van Meurs
ma 25 feb ’19
21:00 uur
  • ma 25 feb ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Catherine MacLellan één van Canada's meest geliefde singer-songwriters. Met haar prachtstem en indrukwekkende performance doet ze een beetje denken aan Eliza Gilkyson, Emmylou en Nathalie Merchant. Ze won diverse prijzen waaronder een Juno Award voor haar album 'The Raven’s Sun'. Songschrijven zit haar dan ook in het bloed: haar vader Gene MacLellan was een generatie eerder de bekendste Canadese songschrijver. Catherine laat op haar nieuwste album 'If It's Alright With You' de songs van haar vader herleven. Ze tourt in Europa met haar vaste sideman en producer Chris Gauthier op gitaar.

Singer-songwriter Etan Huijs is een muzikale levensgenieter. Een muzikant in hart en nieren, een podiumdier. Zijn album 'The Battle Of Everything' uit 2016 leverde hem maar liefst 128 optredens op én airplay op Radio 2. Momenteel bereidt Etan zich voor op een jaar vol nieuwe muziek. In de zomer van 2018 verschijnt zijn nieuwe album 'The Secret Us'. Etan Huijs won in april 2018 Publieksprijs tijdens de jaarlijkse Ad van Meurs prijsuitreiking met zijn liedje 'Little Bird'.

Bekijk Facebook event

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving kunnen The Lynnes deze avond niet optreden. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen worden geretourneerd. Neem hiervoor contact op met het Ticketbureau

Etan Huijs

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie