ma 28 jan ’19 21:00 uur

Steam Power

De Maandag van Van Meurs
ma 28 jan ’19
21:00 uur
  • ma 28 jan ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Steam Power is een Nederlandse akoestische band, bestaande uit Janos Koolen (zang, mandoline, banjo en clarinet), Laurens Joënsen (zang en gitaar), Joost van Es (zang en fiddle) en Fay Lovsky (zang, basgitaar en zingende zaag).

Het kwartet is vooral geïnspireerd door Amerikaanse bluegrass, en ze spelen dan ook in de traditionele met-z’n-vieren-rond-één-microfoon opstelling. Maar het betreft hier wel een stel doorgewinterde en vooral eigenzinnige muzikanten, die zich vanzelfsprekend niet zomaar in een hokje laten stoppen. Live wordt er dan ook duchtig geïmproviseerd waardoor hun optredens bij tijden spectaculair en altijd uniek zijn.

Bekijk Facebook event

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving kunnen The Henhouse Prowlers deze avond niet optreden; zij spelen wel op maandag 26 november 2018. Reeds gekochte kaarten voor deze datum blijven geldig of kunnen worden geretourneerd. Neem hiervoor contact op met het
Ticketbureau.

Programma

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie