ma 27 mei ’19 21:00 uur

Eindhoven SiSo City 2019

De Maandag van Van Meurs
ma 27 mei ’19
21:00 uur
  • ma 27 mei ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Op de laatste maandag van mei is Meneer Frits het toneel voor regionale singer-songwriters. Al vele jaren zijn de SiSo City-avonden een geweldig podium gebleken voor het ontdekken van nieuw talent en het feestelijk afsluiten van weer een fantastisch seizoen ‘De Maandag van Van Meurs...’.

Tradities zijn er om in ere te houden, dus we gaan er ook dit jaar lekker mee door. Wederom nodigen we regionale beloftes uit om zich met twee eigen liedjes te komen presenteren. Zin om mee te doen? Aanmelden kan via ankiekeultjes57@gmail.com.


Tijdens deze Eindhoven SiSo city zal ook voor het eerst de jaarlijkse Ad van Meurs prijs voor het mooiste liedje worden uitgereikt. Deelnemers aan de maandelijkse Aiden's Singer Songwriter Night in de Ad van Meurs zaal van café 't Rozenknopje in Eindhoven mogen hun mooiste liedje insturen en daaruit zal een keuze worden gemaakt.

Bekijk Facebook event
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie