Danny Schmidt

De Maandag van Van Meurs
ma 29
april

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Danny Schmidt uit Austin, TX hoort volgens de Chicago Tribune tot de 50 meest belangrijke songwriters van de laatste 50 jaar, om de verbluffende, poëtische en ontroerende beeldspraak in zijn songs. Hij wordt vergeleken met artiesten als Leonard Cohen, Townes Van Zandt en Dave Carter, en wordt beschouwd als een kunstenaar wiens aardse poëzie op de een of andere manier magie tovert uit het alledaagse.

Er zijn veel redenen waarom Danny Schmidt al deze accolades verdient en die zijn allemaal te horen op zijn platen, waarvan Owls de meest recente is. Schmidt is een authentieke troubadour, die slechts gewapend met zijn stem en akoestische gitaar het publiek voor zich weet te winnen.

Bekijk Facebook event

" height="160px" width="100%" allowtransparency = "true">

Bekijk onze thema's

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten