ma 17 dec ’18 21:00 uur

Oh Susanna & Hidden Agenda Deluxe

De Maandag van Van Meurs
ma 17 dec ’18
21:00 uur
  • ma 17 dec ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Inmiddels begint het een aardige traditie te worden: Hidden Xmas Deluxe, een avond met als basis de mannen van Hidden Agenda Deluxe en een wisselende gast-vocaliste. Na Carter Sampson en Danni Nicholls in de eerste twee edities is die rol dit jaar weggelegd voor Oh Susanna. Deze Canadese songstress bracht in 2017 de alom geprezen plaat ‘A Girl In Teen City’ uit, waarop ze verhaalt over haar jeugd in Vancouver. Weliswaar staat het eigen repertoire van zowel Oh Susanna als Hidden Agenda Deluxe op het programma, maar uiteraard komen ook de nodige rootsy kerstsfeergevoelige liedjes voorbij, zodat iedereen met een heerlijk Americana-gevoel de decembermaand door kan komen.

Bekijk Facebook event

Oh Susanna

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie