ma 22 okt ’18 21:00 uur

David Olney + Tim Grimm

De Maandag van Van Meurs
ma 22 okt ’18
21:00 uur
  • ma 22 okt ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Naast acteur en radio talkshow host is David Olney bovenal een verhalenverteller. De inspiratie voor die verhalen haalt hij uit alledaagse observaties en belevenissen, en gezien zijn staat van dienst zijn dat er nogal wat. Al 40 jaar timmert hij aan de weg en in die tijd bracht hij meer dan 20 albums uit, met daarop songs die werden gespeeld door onder anderen Linda Ronstadt en Emmylou Harris, en die te horen waren in de TV-serie Nashville.
Tim Grimm is ook acteur, en nog best een succesvolle ook. Maar hoe interessant Hollywood ook is, het liefst maakt hij muziek met zijn eigen Family Band, bestaande uit zijn vrouw en twee zoons. Het Grimm geluid, ergens tussen folk en country, onderscheidt zich door Tim’s donkere, warme stemgeluid, al vallen vergelijkingen met John Prine regelmatig. Jackson, een van de zoons, komt hem begeleiden in Eindhoven.

Bekijk Facebook event

David Olney

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie