ma 24 sep ’18 21:00 uur

Jim Keaveny & band + Amanda Anne Platt & The Honeycutters

De Maandag van Van Meurs
ma 24 sep ’18
21:00 uur
  • ma 24 sep ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De sympathieke import-Texaan Jim Keaveny wist al op jonge leeftijd wat hij wilde worden: muzikant. Dat leert hij zichzelf door op de bonnefooi gitaarspelend door Amerika te liften en in Europa als straatmuzikant te spelen. Hij settelt uiteindelijk in een spookstadje bij de Mexicaanse grens, waar hij zijn eigen huis timmert en ‘off the grid’ woont. Floortje Dessing maakte er een mooie documentaire over. De man maakt ook nog eens goede platen, waarop hij vettige Americana laat samensmelten met zijn Dylan-eske stemgeluid. Hij financierde zijn laatste album door van de westkust naar de oostkust van Amerika te fietsen. Een vrij bijzondere, of bijzonder vrije vogel dus.
 

Amanda en haar Honeycutters maken muziek die je kunt situeren tussen Kasey Chambers, Sheryl Crow en Loretta Lynn; heerlijk pakkende, meeslepende countryrock met een rauw randje en met een hoog meezinggehalte. Bij te schrijven in het rijtje Daniel Romano, Sturgill Simpson en Eilen Jewell.

Bekijk Facebook event


Jim Keaveny & band + Amanda Anne Platt & The Honeycutters - Muziekgebouw Eindhoven
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie