ma 29 okt ’18 21:00 uur

Levi Parham + Chris Blevins

De Maandag van Van Meurs
ma 29 okt ’18
21:00 uur
  • ma 29 okt ’18
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Een bijzondere avond met wederom twee getalenteerde songwriters in de rijke traditie van de 'Woody Guthrie State.' Ieder met een heel eigen karakter; de ruwe bolster Chris Blevins, die met een heldere blik kijkt naar de wereld om hem heen en wrang politiek commentaar combineert met de romantiek van de 'heartbreaking lovesongs and songs of longing'.

Levi Parham behoeft voor de meesten geen introductie meer; een geweldige performer die al enkele malen toerde door Nederland en die onlangs een album uitbracht: 'It's all good'. Dit album werd opgenomen in de voormalige Muscle Shoals studio in Alabama waar hij samenwerkte met de crème de la crème van de Tulsa Music scene, o.a. John Fulbright, Paul Benjamin, Jessie Aycock en Lauren Barth en het is zeer lovend door de pers ontvangen.

Bekijk Facebook event

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving kan Ray Bonneville + Dan Martin deze avond niet optreden. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen worden geretourneerd. Neem hiervoor contact op met het Ticketbureau.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie