Martin Harley + Hannah Aldridge

De Maandag van Van Meurs
ma 1
april

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Martin Harley is een Engelse roots / blues gitarist en singer-songwriter. Het lijkt echter wel of hij meer tijd doorbrengt in de studio in Nashville en toerend over de wereldbol dan in zijn thuisland. Samen met zijn maatje Daniel Kimbro bracht hij het album Static On The Wires uit; zijn zevende alweer. Harley wordt veel geprezen om zijn gitaarspel op de 100 jaar oude Weissenborn, een akoestische lap steel gitaar.

Hannah Aldridge is opgegroeid met de muziek uit Nashville en Muscle Shoals: in beide steden woonde ze met haar vader Walt Aldridge, een legendarische songwriter, muzikant en producer. Hannah is opgeleid als klassieke pianiste maar speelt ook zeer verdienstelijk gitaar.

De titel van haar tweede plaat Gold Rush is een metafoor voor het jachtige leven dat we leiden. Niet in het minst haar eigen leven als je in ogenschouw neemt hoeveel ze ‘on the road’ is.

1 april 2019 - Martin Harley is een Engelse roots / blues gitarist en singer-songwriter.

Bekijk onze thema's

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten