ma 1 apr ’19 21:00 uur

Martin Harley + Lydia Cole

De Maandag van Van Meurs
ma 1 apr ’19
21:00 uur
  • ma 1 apr ’19
    21:00 uur
    Meneer Frits
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Martin Harley is een Engelse roots / blues gitarist en singer-songwriter. Het lijkt echter wel of hij meer tijd doorbrengt in de studio in Nashville en toerend over de wereldbol dan in zijn thuisland. Samen met zijn maatje Daniel Kimbro bracht hij het album Static On The Wires uit; zijn zevende alweer. Harley wordt veel geprezen om zijn gitaarspel op de 100 jaar oude Weissenborn, een akoestische lap steel gitaar.

Lydia Cole komt oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland maar woont in Berlijn. Ze heeft hier al heel wat harten veroverd met haar persoonlijke teksten en delicate stemgeluid. Ze wist voorprogramma’s van Ed Sheeran en Diana Krall binnen te slepen, en dat kan niet iedereen zeggen. Haar album The Lay Of The Land uit 2017 werd niet voor niets door een overvloed aan Kickstarter supporters mogelijk gemaakt.

Bekijk Facebook event

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie