Koray Avcı

Senin Için Deger
vr 26 okt ’18
20:15 uur
  • vr 26 okt ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest

Koray Avcı, van straatmuzikant naar ster getransformeerde zanger uit Turkije komt ter ere van zijn nieuwe album naar Nederland voor enkele concerten en natuurlijk zo ook naar Muziekgebouw Eindhoven.

Net zoals zijn vorige twee albums is de verwachting dat zijn nieuwe album "Senin Için Deger" enorme belangstelling gaat krijgen. Na de lancering van zijn debuutalbum "ASK ILE" is hij niet meer weg te denken uit de Turkse hitlijsten. Sindsdien treedt hij op voor uitverkochte zalen in heel Turkije en over de hele wereld.

Koray Avcı is één van de voorlopers als het gaat om de nieuwe generatie volksmuziek artiesten die op eigen wijze de liederen van onder andere de grootmeesters als Nazim Hikmet, Neset Ertas, Nurettin Rençber, Ahmet Kaya en Onur Akin vertolken. Van het concert kunnen zijn fans een mix van meeslepende ballads en uptempo sing-a-longs verwachten.

Voor het concert van Koray Avcı op vrijdag 26 oktober zijn er ook VIP packages beschikbaar. Deze VIP packages zijn de 'sterrang' plaatsen. Daarnaast zijn er Golden Seat-tickets (rang 1), waarbij ook een Koray Avcı-goodie bag hoort.

 

VIP package van Koray Avcı bestaat uit:

-Exclusieve Meet & Greet met Koray Avcı
-Exclusieve toegang tot VIP ruimte
-Koray Avcı goodiebag
-3 drankjes

Bekijk Facebook event
 

Voor dit concert zijn ook VIP packages beschikbaar.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie