Nights on Broadway

Night Fever - the very best of the Bee Gees
vr 7 dec ’18
20:15 uur
  • vr 7 dec ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Dit concert is uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan een mail naar: tickets@muziekgebouweindhoven.nl
Of bel met ons Ticketbureau: 040 - 244 20 20 (ma t/m za tussen 13u & 17u)

 

De Bee Gees krijgen we niet meer terug, maar de muziek van een van de belangrijkste steunpilaren van de disco zal altijd voortleven. En die muziek, dat is precies waar het tribute-gezelschap Night Fever om gaat. 

Verwacht geen opplaksnorren of dolle verkleedpartijen: de negenkoppige band probeert er niet uit te zien als de Gibb-broers. Ze klinken wel precies hetzelfde; wie zijn ogen sluit zal geloven dat de real deal op het podium staat. Dat bewees de groep al met hun vorige bezoek aan Eindhoven. Night On Broadway is grootster en meeslepender dan ooit. Reken op tweeënhalf uur spektakel waarin alle Bee Gee-klassiekers voorbij komen. Wie nadien nog energie over heeft, kan terecht op de afterparty in de foyer. Daar gaat het feest nog even door.

Bekijk Facebook event

Tweeënhalf uur spektakel waarin alle Bee Gees-klassiekers voorbij komen 

Let op: u koopt voor dit concert geen vaste stoel. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. De stoelen zijn ongeplaceerd, dat inhoudt dat er vrije plaatskeuze is voor iedereen. Mocht u kans willen maken op een zitplaats, adviseren wij om ruim op tijd naar Muziekgebouw Eindhoven te komen en binnen bij de zaaldeuren te wachten totdat deze open gaan. Muziekgebouw Eindhoven is geopend vanaf 19:00 uur.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie