Fotografie: François Bisi
za 29 sep ’18 20:15 uur

Bokanté & Metropole Orkest

Oprichter Snarky Puppy met nieuwe band
za 29 sep ’18
20:15 uur
  • za 29 sep ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De creativiteit van Michael League, bassist en oprichter van de populaire fusionrockband Snarky Puppy, kent geen grenzen. Dus richtte hij begin 2017 een gloednieuwe band op: Bokanté. Acht muzikanten uit vier werelddelen, die samen een heerlijke mengelmoes spelen van West-Afrikaanse muziek, deltablues en klassieke jaren-’70-rock.

Wat begon als een reeks demo’s van League, groeide uit tot een zeer bijzondere band met topmusici uit de hele wereld, waaronder zangeres Malika Tirolien en percussionisten Jamey Haddad (Paul Simon, Sting) en Keita Ogawa (Yo-Yo Ma). Na het uitverkochte concert van Snarky Puppy in het Muziekgebouw in 2017, keert League nu terug met zijn meest ambitieuze project tot op heden: een samenwerking tussen Bokante en het Metropole Orkest.


Bekijk Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie