Spinvis

In Werkelijkheid
za 20 okt ’18
20:15 uur
  • za 20 okt ’18
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest

Vanaf het moment dat Nederland in 2002 voor het eerst met Spinvis kennismaakte tot aan zijn laatste album Trein Vuur Dageraad zorgt de songsmid uit Nieuwegein voor verwarring.

Zijn teksten zijn vervreemdend en zitten vol ongrijpbare metaforen. Toch zijn ze op een verrassende manier herkenbaar. Dan is er nog die ongewoon breekbare stem die in al zijn oprechtheid telkens voor een brok in de keel zorgt.

Zijn nieuwe muziektheatervoorstelling In Werkelijkheid zal opnieuw de nodige monden doen openvallen. Het stikt van de dubbele bodems: achter elk verhaal zit een ander verhaal, en ook dat vertelt niet alles. Samen met zijn vaste metgezel Saartje van Camp werkte hij aan nieuwe muziek. Voor oude nummers schreven ze andere arrangementen, zodat ook die weer kersvers aan zullen voelen.

Bekijk Facebook event

Ik kan altijd zo heerlijk wegdromen bij de teksten van Spinvis. Ik zou het graag een hele avond op me af laten komen. Je blijft nieuwe dingen horen in zijn muziek.
Jacqueline Govaert
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie