Lay Down & Listen

Pieter de Graaf
wo 3 okt ’18
20:15 uur
  • wo 3 okt ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest

Pieter de Graaf groeide op onder de pianokruk van zijn vader, die van alles uit het klavier toverde: van Beatles tot Stones, van Chopin tot Bach. Een uitstekend startpunt voor de kleine Pieter, wiens creativiteit in een stroomversnelling raakte toen hij kennis maakte met de muziek van Herbie Hancock.

Hij ging studeren aan het conservatorium van Rotterdam en raakte verzeild in het Popprijs-winnende orkest van Kyteman. Ondertussen ontwikkelde hij zich, behalve als pianist, ook als geluidskunstenaar. Zodra De Graaf met midi-bas, keyboards en een laptop aan de haal gaat, hoef je alleen maar je ogen te sluiten en de beelden komen vanzelf. Tijdens zijn concerten ligt de nadruk op zijn album Fermata, maar verwacht geen een-op-een uitvoering. De Graafs songs blijven zich ontwikkelen en klinken elke avond anders. Dit optreden maakt deel uit van Lay Down And Listen: ligconcerten in de Grote Zaal.

Lady Aida van Pop Up Yoga Eindhoven brengt je voorafgaand aan het optreden in de juiste stemming en na afloop van het concert wordt je weer zachtjes teruggebracht in het hier en nu. Tevens schenkt theesommelier Björn Cocu van Intelligentia ICE een vitaliserende, cafeïnevrije, groene rooibosthee, samengesteld uit: groene rooibos uit Zuid-Afrika, lavendel, kamille, steranijs, citroengras, paardenbloem.

Tip: Neem je eigen (yoga)matje mee en eventueel een dekentje om lekker warm onder te liggen.

Bekijk Facebook event

3 oktober 2018 - Geniet liggend en met je ogen dicht van de betoverende klanken van pianist Pieter de Graaf

Een pianoconcert waar je bij kunt liggen: geweldig! Ik heb al vaker met Pieter gewerkt en hem meegemaakt als pianist bij Kyteman. Nu doet hij helemaal zijn eigen ding, en dat vind ik heel tof.
Ruben Hein
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie