Jacqueline Govaert

Zo Zit Dat Dus Ook
do 25 okt ’18
20:15 uur
  • do 25 okt ’18
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest

Er zijn nog enkele laatste stoelen vrijgekomen en beschikbaar!

Jacqueline Govaert durft eindelijk haar Krezip-verleden te omarmen. Na een carrière die zich vooral in poppodia en op festivals afspeelde, zette Jacqueline Govaert in 2015 met haar voorstelling Zo Zit Dat Dus haar eerste stappen in het theater.

Het was liefde op het eerste gezicht. Haar nieuwe voorstelling Zo Zit Dat Dus Ook ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in het verlengde van de eerste.

Govaert staat te popelen om de popliedjes van haar nieuwe album Lighthearted Years te spelen en om erover te vertellen. Op die plaat kijkt ze een paar keer terug op de roemruchte Krezip-jaren, toen ze als piepjong meisje op het hoofdpodium van Pinkpop speelde. Lange tijd heeft ze dat verleden genegeerd, het haast ontkend, maar nu blijkt dat ze op eigen benen minstens zo indrukwekkende liedjes maakt, is ze het gaan omarmen. Sommige oude liedjes is ze zelfs weer live gaan zingen.
 

Bekijk Facebook event

Ik zat bij haar in de klas op de Rockacademie. Zij was toen al een groot talent en heeft zich altijd door ontwikkeld.
Danny Vera
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie