vr 9 nov ’18 20:15 uur

Ladysmith Black Mambazo

vr 9 nov ’18
20:15 uur
  • vr 9 nov ’18
    20:15 uur
    Catharinakerk
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Via deze website zijn nog enkele losse stoelen verkrijgbaar maar via Ticketmaster zijn de laatste aaneengesloten plekken te bemachtigen. Klik daarvoor op deze link.

Het wereldberoemde a-capellakoor van Paul Simons ‘Graceland’ is al ruim 50 jaar één van de succesvolste Zuid-Afrikaanse acts ooit. Ze begeleidden Nelson Mandela bij de uitreiking van zijn Nobelprijs voor de Vrede in Oslo in 1993 en wonnen maar liefst vijf Grammys. Hun hartverwarmende en prachtige harmonieën zijn onweerstaanbaar, uit duizenden herkenbaar en verspreiden een boodschap van vrede.

Ladysmith Black Mambazo werd opgericht door Joseph Shabala naar aanleiding van een droom die hij had over een in perfecte harmonie zingend koor. Binnen de kortste keren was hun reputatie in eigen land zo groot dat ze niet meer mee mochten doen met talentenjachten, omdat ze altijd wonnen. Inmiddels zingt Joseph Shabala zelf niet meer met de band, maar heeft hij het stokje doorgegeven aan zijn vier zoons, die de boodschap van vrede, liefde en harmonie blijven verspreiden.


Bekijk Facebook event

Het koor dat een hoofdrol speelde op Graceland van Paul Simon, een van de beste albums aller tijden. Luister naar 'Diamonds on the soles of her shoes' en je hoort hoe goed ze zijn.

Bart van de band Racoon
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie