Fábia Rebordão

Eén van de beste zangeressen van de nieuwe fadogeneratie
di 4 dec ’18
20:15 uur
  • di 4 dec ’18
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Als nichtje van de legendarische koningin van de fado Amália Rodrigues kreeg Fábia Rebordão het genre met de paplepel ingegoten. Nu wordt ze alom beschouwd als een van de beste zangeressen van de nieuwe fadogeneratie. Maar ook genres als soul, bossa nova, blues en jazz klinken door in haar warme, melancholische muziek.

Rebordão werd ontdekt in 2011 door Jorge Fernando, de gitarist van Amália Rodrigues, die ook aan de wieg stond van de carrières van internationale supersterren Mariza en Ana Moura. Fernando hoorde in Rebordão’s stem dezelfde diepgang en emotie als in die van haar tante. Op haar nieuwe cd ‘Eu’ (‘Ik’) zingt Rebordão over haar diep doorvoelde relatie met de fado.

Bekijk Facebook event

Eén van de beste zangeressen van de nieuwe fadogeneratie

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie