Fotografie: Liselore Chevalier

The BlueBirds

Elske DeWall, Krystl & Rachèl Louise
vr 14 dec ’18
20:15 uur
  • vr 14 dec ’18
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Toen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise hun gezamenlijke liefde voor americana en country ontdekten, duurde het niet lang voor The BlueBirds een feit was.

Ze beleefden een kickstart met een uitverkochte show in Paradiso en hitsingle Nothing On Me, die op Spotify de magische grens van een miljoen luisterbeurten doorbrak. De dames lieten zich inspireren door Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris. Net als hun Amerikaanse vakgenoten brengen ze hun liedjes het liefst in intieme setting. Naast hun eigen catchy, driestemmige repertoire hebben ze zich bekend en minder bekend werk van de grootste helden uit het genre eigen gemaakt. Fans van Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain zullen niet teleurgesteld worden. The BlueBirds treedt op met band.

Bekijk Facebook event

Nederlands favoriete nieuwe countrytrio brengt meerstemmige, catchy liedjes

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise zingen krankzinnig goed en ik vind ze onwijs leuk. Zou ik graag bij in de zaal zitten.
Ruben Hein
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie