10cc’s Graham Gouldman & Heart Full Of Songs

LET OP! In de brochure staat de verkeerde datum gecommuniceerd bij Graham Gouldman, de juiste datum is donderdag 7 februari. Excuses voor het ongemak.
 

do 7 feb ’19
20:15 uur
  • do 7 feb ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket

Graham Gouldman is vooral bekend als medeoprichter van 10cc, met wie hij evergreens scoorde als I’m Not In Love en Dreadlock Holiday. Minder bekend is dat hij ook voor andere artiesten wereldberoemde hits schreef. No Milk Today (Herman’s Hermits), Tallyman (Jeff Beck) en Busstop (The Hollies); stuk voor stuk komen ze uit de pen van Gouldman.

Zes jaar geleden begon hij als voorprogramma van 10cc onder de naam Heart Full Of Songs een selectie uit zijn rijke catalogus live uit te voeren. De reacties waren zo overweldigend, dat de groep nu op eigen benen langs de zalen trekt. De bandnaam is afgeleid van The Yardbirds-hit Heart Full of Soul. Inderdaad, ook dat nummer is aan de geest van Gouldman ontsproten. Met drie zangers/gitaristen en een cájon-speler neemt Graham Gouldman ons vanavond mee op een akoustische trip langs zijn prachtige nummers van de jaren '60, via 10cc, tot nu.

Bekijk het Facebook event

10cc-oprichter voert hits die hij voor anderen schreef nu zelf uit

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie