René Froger

Favourites in Concert
za 12 jan ’19
20:15 uur
  • za 12 jan ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket

Van Carré tot Ahoy en van de Rotterdamse Kuip tot de Amsterdam Arena, Froger bracht er gezelligheid. Samen met zijn orkest én de Frogettes laat hij vanavond Engelstalige powerballades, swingende evergreens en de Nederlandstalige meezingers horen. Kortom; een viering der herkenning van de afgelopen 30 jaar in de carrière van René Froger.

Na meer dan dertig jaar heeft hij niets aan populariteit ingeboet en reist door het land met zijn ‘Favourites in Concert’-tour. Hij zou gerust stadions kunnen vullen maar kiest dit keer voor de intimiteit van Muziekgebouw Eindhoven.

René Froger leerde het vak als kleine jongen in Bolle Jan, het cafeetje van zijn vader in de buurt van het Amsterdamse Rembrandtplein. Dankzij hits als Winter In America en Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken kreeg Froger ook buiten de muren van de kroeg bekendheid. Er is in Nederland haast geen zaal te vinden die hij niet om zijn vinger heeft gewonden.


Bekijk Facebook event

Amsterdamse volkszanger is terug in intieme setting

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie