Hans Aarsman & Nederlands Blazers Ensemble

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

za 10
maart
  • za 10 mrt
    20:15
    Kleine Zaal
    Geweest

Hoe je de dingen ziet, hangt af van wat tussen de oren zit. Hoe je iets hoort heeft alles te maken met de manier waarop je ernaar kijkt. Fotograaf en schrijver Hans Aarsman, bekend van zijn Volkskrantcolumns, weet als geen ander fotografische beelden te ontleden. Vanavond laat hij onder meer zijn licht schijnen over clichés in de klassieke muziekfotografie. Op zijn geheel eigen, humoristische wijze neemt hij ons mee in de wereld van klassieke glamour. Zoals Hans Aarsman ons op een nieuwe manier leert kijken, zo frist het Nederlands Blazers Ensemble de oren op: al jaren profileert het zich als vernieuwend, zinnenprikkelend en uitdagend.

Verwachte eindtijd: 22:00 uur

 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten