Fotografie: Merlijn Doomernik

Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal

Viento Zonda
do 24 jan ’19
20:15 uur
  • do 24 jan ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket

Eric Vloeimans - een van de populairste en veelzijdigste Nederlandse trompettisten en een graag geziene gast in het Muziekgebouw - brengt samen met de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal een ode aan het warme zuiden. Een avond waarop de warmbloedigheid van de tango en Vloeimans’ unieke melodische en lyrische improvisatiestijl samenvloeien.

Met zijn uitzonderlijke muzikale veelzijdigheid en zijn innemende podiumpersoonlijkheid, is Eric Vloeimans een van de kernfiguren van de Nederlandse jazzwereld. Tot zijn fanschare behoren uiteenlopende figuren als Matthijs van Nieuwkerk, zijn ex-leerling Kyteman, Armin van Buuren en niemand minder dan Koning Willem-Alexander. De Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal die Vloeimans deze avond bijstaat, werkte met vele grote namen in de klassieke-muziekwereld. Sinds 2010 is hij de vaste pianist van het Carel Kraayenhof Tango Ensemble.


Bekijk Facebook event
  

Twee rasmusici luiden de zomer in met zwoele zuiderse klanken

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie