Lay Down & Listen

Michiel Borstlap
do 7 feb ’19
20:15 uur
  • do 7 feb ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket

Jazzfenomeen Michael Borstlap geldt als een van de meest vindingrijke muzikanten van ons land. Het verbaast daarom niet dat hij opnieuw een andere weg is ingeslagen. De weg zelf is wel verrassend: minimal music.

Als jazzpianist en -componist is Borstlap gewend om zijn werk zo vol mogelijk te proppen. Spierballenvertoon, zo gaat dat in die wereld. Nu kiest hij voor minder noten en meer gevoel. Het kwartje viel toen hij een concert bijwoonde van de Italiaanse pianist Ludovico Einaudi. Dat je ook – of juist – met schijnbaar eenvoudige muziek een publiek kon ontroeren, was een enorme eye opener. Op zijn laatste albums Velvet en Georg is te horen waartoe dat heeft geleid. Het leverde direct een Edison-nominatie op. Dit concert maakt deel uit van Lay Down And Listen: ligconcerten in de Grote Zaal.

Pop Up Yoga Eindhoven brengt je voorafgaand aan het optreden in de juiste stemming en na afloop van het concert wordt je weer zachtjes teruggebracht in het hier en nu. Tevens zal theesommelier Björn Cocu van Intelligentia ICE dan een bijzondere selectie thee schenken, zodat je nog even kunt nagenieten.

 

Theesommelier Björn Cocu serveert donderdag een thee waarvan de melange is geïnspireerd op Michiel Borstlap. Denk aan een pittige, verfrissende melange op basis van groene thee, gember, galanga, pomerans, watermunt, oranjebloesem en citroen mirte. Na afloop krijg je van Intelligentia Taste Rooms een klein bolletje ijs om weer "fris" te worden.

Tip: Neem je eigen yogamatje mee, soepele kleding en eventueel een dekentje om lekker warm onder te liggen.

 Jazzfenomeen kiest voor minimal music

Ligconcert
Ligconcert - Muziekgebouw Eindhoven
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie